Hoe zet je LinkedIn in het Nederlands ?

U kunt de taal waarin het menu van LinkedIn staat aanpassen. Hiermee worden alle menu’s en berichten van LinkedIn in de taal weergegeven die u heeft aangegeven. Beschikbare talen zijn bijvoorbeeld: Engels, Frans, Duits, Spaans. LinkedIn voegt regelmatig nieuwe talen toe.

Om de taalinstellingen aan te passen kunt u hier heen: https://www.linkedin.com/settings/select-language

In deze video zie je hoe je LinkedIn in het Nederlands zet.
Handig met duidelijke instructies.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=F83n4kUmUV0

 

Bekijk ook de andere video’s met handige tips voor het gebruik van LinkedIn.

Wil je meer weten over LinkedIn?

  • Wil jij meer halen uit Linkedin?
  • Meer weten dan de knoppen?
  • Nu eens aan een goede strategie werken die vruchten af werpt?

Kom dan naar de LinkedIn workshop.

Meer info…

Volg me

Henk-Jan Geel

Master Mind at Bright Mind Media
Ik ben LinkedIn trainer en social marketeer. Ondernemers help ik social media effectief in te zetten. Ook succesvoller worden met social marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via Twitter of op LinkedIn.
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)