Wat is het ?

Facebook en Google+ zijn allen sociaal netwerksites. Een sociaal netwerksite is een website die gebruikers een profiel laat aanmaken, die ze vervolgens koppelen aan profielen van anderen binnen hun sociaal netwerk. Veel sociaal netwerksites richten zich op vermaak en het in contact blijven met vrienden. Deelnemers kunnen berichten sturen naar contacten, maar daarnaast ook bijvoorbeeld foto’s, video’s en internetlinks delen.
Op deze sites kan je je zakelijk profileren richting je doelgroep(en). Je kan door actief te zijn in deze netwerken in het umfeld van je doelgroep komen en blijven.

Wat kan je er mee ?

Je kan met een sociaal netwerksite je bedrijf zakelijk en professioneel profileren. Doelgroep en klanten kunnen je bedrijf “liken” of volgen. Zo blijven ze op de hoogte van je nieuws en informatie. Ook kunnen ze makkelijk in contact met jouw bedrijf treden. Een van de belangrijkste zaken binnen sociaal netwerksites is interactie, digitaal klantcontact.

Wat doet Bright Mind Media ?

Wij stellen een bedrijfsprofiel op en schrijven teksten voor dit profiel. Daarnaast maken we een concurrentie-overzicht, waarmee jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op de sociaal netwerksite. Het aanmaken van extra applicaties of modules is per site verschillend, maar wel mogelijk.

Voorbeeld:

Zie hier 3 voorbeelden van bedrijfsprofielen op social media.
https://www.facebook.com/BrightMindMedia
https://plus.google.com/112076958408442420054/posts

Meer succes met social media? Benader ons voor een gesprek.