Wat is het ?

YouTube is een website voor het uploaden, bekijken en delen van videofilms door gebruikers. Het motto van You Tube: “YouTube, Broadcast Yourself”. Dit is ook wat een ondernemer kan doen. Door gebruik te maken van YouTube kan je je dienst of product beter onder de aandacht brengen. YouTube wordt heel veel gebruikt als zoekmachine, en is na Google de tweede zoekmachine ter wereld. Gebruikers zoeken bijvoorbeeld naar uitleg over producten of diensten. Er worden wereldwijd meer dan 100 miljoen filmpjes per dag bekeken.

Wat kan je er mee ?

Je kan met YouTube jezelf en/of je bedrijf goed zakelijk profileren. Je kan je dienst of product op een heldere en duidelijke manier onder de aandacht brengen of uitleggen. Aangezien YouTube veel als zoekmachine wordt gebruikt, kan je film met de juiste omschrijving ook veel bezoekers genereren. Films op YouTube kunnen eenvoudig gedeeld worden met anderen of op andere website geplaatst worden. Zo krijgt jouw film nog meer aandacht.

Wat doet Bright Mind Media ?

Wij stellen een bedrijfsprofiel op en schrijven teksten voor dit profiel. Daarnaast maken we een concurrentie-overzicht en plaatsen de eerste 5 films. Ook integratie van de eigen huisstijl is mogelijk. Hiermee wordt jouw bedrijf nog beter zichtbaar op YouTube. Ook is het mogelijk om films te maken voor jou of jouw bedrijf, die voor YouTube geschikt zijn.

Voorbeeld:

Zie hier 3 voorbeelden van bedrijfsprofielen op YouTube.
http://www.youtube.com/brightmindmedia
http://www.youtube.com/deepeei
http://www.youtube.com/sportutrecht

Meer succes met social media? Benader ons voor een gesprek.