Wat is het ?

Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een pagina waarop je, zoals bij o.a. Facebook, een eigen profiel kunt inrichten. Bij Twitter kunnen mensen je volgen. Hierdoor blijven zij op de hoogte van het nieuws en informatie dat je plaatst. Ook kan je zelf mensen volgen en zo op de hoogte blijven van hun nieuws en informatie. In 2013 maakt 3,3 miljoen Nederlanders gebruik van Twitter. Dat komt neer op een kwart van de Nederlanders.  Bijna de helft van de Twitteraars, zo’n 1,6 miljoen Nederlanders, maakt dagelijks gebruik van Twitter.

Wat kan je er mee ?

Twitter is een prima middel om je bedrijf goed en zakelijk te profileren. Andere voordelen van Twitter zijn: op eenvoudige manier korte boodschappen over je bedrijf met anderen delen, makkelijk digitaal in contact treden met anderen (bekenden en onbekenden), snel reageren op berichten en/of berichten doorsturen naar je eigen netwerk van volgers. Door actief aanwezig te zijn op Twitter en regelmatig nieuws te brengen, te reageren en in “gesprek” te gaan met mensen, kan Twitter bijdragen aan naamsbekendheid of een expert status. Door te luisteren wat er op Twitter wordt gezegd kan je ook actief leads genereren.

Wat doet Bright Mind Media ?

Wij stellen een bedrijfsprofiel op. Hiermee wordt jouw bedrijf beter zichtbaar op Twitter. Wij volgen de eerste 100 relevante personen. Daarnaast kunnen we een Twitter-training verzorgen. Indien gewenst beheren wij ook het Twitter-account en verzorgen de communicatie via Twitter.

Voorbeeld:

Zie hier 3 voorbeelden van bedrijfsprofielen op Twitter.
https://twitter.com/BrightMindMedia
https://twitter.com/Deloitte
https://twitter.com/landmacht

Meer succes met social media? Benader ons voor een gesprek.