Wat is LinkedIn?

LinkedIn is hét zakelijke online netwerk. In Nederland heeft LinkedIn meer van 2 miljoen leden. Met Linkedin kan je connecties leggen met oude relaties, studiegenoten en collega’s, huidige relaties en vrienden. Maar je kunt ook nieuwe connecties leggen. Leads vinden. Discussies voeren over zakelijke onderwerpen en jezelf profileren als expert in je vakgebied. Je kunt met LinkedIn een Privé-profiel aanmaken. Maar je kan ook een bedrijfspagina opzetten volledig met diensten en producten of services.

Wat kan je met LinkedIn ?

Met LinkedIn profileer je jezelf en je bedrijf zakelijk professioneel. Je kunt in contact treden met oude bekenden, maar ook heel eenvoudig nieuwe contacten aangaan. Door je goed te profileren zullen mensen je als kenner in je vakgebied gaan zien en je hiervoor benaderen. Via LinkedIn kan je dus leads, klanten en omzet genereren.

Wat doet Bright Mind Media met LinkedIn?

Wij stellen een bedrijfsprofiel op en schrijven teksten voor dit profiel. Daarnaast maken we een concurrentie-overzicht, waardoor jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op LinkedIn. Aan het bedrijfsprofiel zijn diensten of producten verbonden, waarvoor wij ook kunnen worden ingeschakeld.

Maandelijks geven wij open inschrijving LinkedIn workshops in Utrecht. Op zoek naar een In-Company LinkedIn training? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeeld van LinkedIn bedrijfspagina’s:

Zie hier 3 voorbeelden van bedrijfsprofielen op LinkedIn.
http://www.linkedin.com/company/bright-mind-media
http://www.linkedin.com/company/neomax
http://www.linkedin.com/company/hootsuite

Meer succes met social media en LinkedIn? Benader ons voor een gesprek.