Hoe maak je een compleet profiel op LinkedIn ?

In deze video worden de geavanceerde onderdelen van een LinkedIn profiel behandeld. Met deze onderdelen kunt u meer detail toevoegen aan uw profiel. U kunt zo eventueel uw specifieke disciplines en specialiteiten beter over brengen.

In deze video zie je hoe je een compleet profiel maakt op LinkedIn.
Handig met duidelijke instructies.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=IznPq4WJIBQ

 

Bekijk ook de andere video’s met handige tips voor het gebruik van LinkedIn.

Wil je meer weten over LinkedIn?

  • Wil jij meer halen uit Linkedin?
  • Meer weten dan de knoppen?
  • Nu eens aan een goede strategie werken die vruchten af werpt?

Kom dan naar de LinkedIn workshop.

Meer info…

Volg me

Henk-Jan Geel

Master Mind at Bright Mind Media
Ik ben LinkedIn trainer en social marketeer. Ondernemers help ik social media effectief in te zetten. Ook succesvoller worden met social marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via Twitter of op LinkedIn.
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)