Hoe deel je informatie met een update op LinkedIn ?

Deel een update over wat je nu doet, wat je professioneel bezighoudt. Deze update komt op de LinkedIn homepage te  staan van al je connecties. Zo blijf je top-of-mind bij je connecties en laat je professioneel van je horen. Doe dit ongeveer 3 keer per week.

In deze video zie je hoe je informatie deelt met een update op LinkedIn.
Handig met duidelijke instructies.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9w-f7-Y52y0

 

Bekijk ook de andere video’s met handige tips voor het gebruik van LinkedIn.

Wil je meer weten over LinkedIn?

  • Wil jij meer halen uit Linkedin?
  • Meer weten dan de knoppen?
  • Nu eens aan een goede strategie werken die vruchten af werpt?

Kom dan naar de LinkedIn workshop.

Meer info…

Volg me

Henk-Jan Geel

Master Mind at Bright Mind Media
Ik ben LinkedIn trainer en social marketeer. Ondernemers help ik social media effectief in te zetten. Ook succesvoller worden met social marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via Twitter of op LinkedIn.
Volg me

Latest posts by Henk-Jan Geel (see all)